Joyce Bongers Photography

Joyce Wilhelmina Ana Bongers is mijn volledige naam zoals die in mijn paspoort gedrukt staat. Geboren in een klein plaatsje in Brabant en inmiddels tien jaar gevestigd in de grote stad Utrecht. Wat ik met Joyce Bongers Photography het allerliefst wil doen, is een verhaal vertellen. Een verhaal vertellen met beelden. Bijzondere momenten vereeuwigen, inspirerende mensen vastleggen, spreken en van leren.

Het vinden van het perfecte licht is iets waar ik heel enthousiast van kan worden. Ik sta zonder problemen heel vroeg op als er een kans is op een mooie zonsopgang. Waar op dat moment de wereld nog moet wakker worden, maar de natuur zich op haar mooist laat zien zijn momenten waar ik het meest van kan genieten.

B Media Productions

Naast freelance fotografe heb ik een beeld georiënteerde agency waarmee ik vanuit mijn visie en door de inzet van (bewegend) beeld merken en bedrijven help zichzelf op de juiste manier te profileren. Vanuit mijn visie zet ik jouw idee om in een goed concept én rol ik dit concept van B(egin) – Z voor je uit. Door jarenlange ervaring en diverse opdrachtgevers, heb ik de mogelijkheid mijn netwerk vol beeldmakers in te zetten. 

Meer informatie hierover op www.bmediaproductions.nl.

 

Using Format